Tjänster inom hantverk, bygg
och entreprenad på Gotland

Hus & Entreprenad

Kibbas arbetar med alla typer av entreprenad, bland annat nybyggnation, ombyggnad och byggservice, både mot företag och privatpersoner.

Kök & inredning

Låt Kibbas snickare ta hand om ditt kök. Vi bygger all inredning såsom garderober, hyllor och måttbeställda speciallösningar och kan platsbygga alla kök på marknaden.

Badrum

Vi har stor erfarenhet av nybyggnation och renovering av badrum. Du kan lita på att Kibbas alltid levererar ett högklassigt resultat.

Altaner

Kibbas utför alla typer av arbeten med altaner, terrasser och uteplatser. Med våra markentreprenörer skapar vi tillsammans er uteplats precis som ni vill ha det.

Specialsnickeri

Oavsett vilket projekt ni har framför er så vill vi hjälpa till. Vi har en bred kompetens inom snickeri med närmare 40 aktiva hantverkare, det finns något för alla.

Puts & Murning

Kibbas utför putsning av byggnader, skorstensstockar och murar. Puts ger en stilren känsla och är mycket hållbart. Kontakta oss för att boka ett möte eller få en offert.

Trappor

Vi hjälper dig med både renovering och nybyggnad av trappor. Det är mycket att ta hänsyn till och våra snickare har stor erfarenhet, kontakta oss oavsett utmaning.

Fönster

Fönster har stor betydelse för husets karaktär. Gör en klok investering som höjer värdet på ditt hus samtidigt som den sänker dina värmekostnader.